Rodinná dovolená po celý rok poblíž lázní Hévíz

O místě jako tvořeném pro rodinu s malými dětmi Vás informuje ředitel komplexu nacházející se v Maďarsku u proslulých lázní Hévíz.
Veškeré informace Vám nabízí na nových stránkách v češtině: rodinny-hotel-madarsko.cz

Vizitka: Csaba Baldauf je ředitelem od zahájení provozu (rok 1996) tohoto ráje pro rodiče s dětmi. Človek, kteřý se den co den pohybuje po celém území areálu.  Praktický tráví den v areálu. Je tatínkem několika dětí. Zdraví každého (jeho nikdo nepředběhne), usmívá se ikdyž starostí má dost. Bez nadsázky lze tvrdit, že je miláčkem hostů ale i zaměstnanců. Je netrpělivý a své nápady realizuje velice rychle.Píše se rok 1991. Padlo rozhodnutí, že postavíme ojedinělý komplex sloužící pouze dětem, rodičům, prarodičům a samozřějmě budoucím rodičům.
Ze snu se stala skutečnost v roce 1996.
Co se od té doby nezměnilo? Unikátnost komplexu a neustále se usmívající ředitel pan Csaba Baldauf a 115 členný personál.

Pár informací se zákulisí, které Vás určitě přesvědčí
o Kolping Hotel****Spa & Family Resort Alsópáhok u Hévíz v Maďarsku:

  • Z celkové plochy 10 hektarů na každého hosta připadne
    222 m2
    a z toho 125 m2 zeleně.
  • Na každého hosta připadne 26 kerů, 2 smrků, 65 kusů jednoletek a trvalek.
  • Na jednoho zaměstnance připadnou 4 hosty.
  • Každý náš zaměstnanec má jedno nebo dvě děti - znamená to, že dobře vedí jak s dětmi nejlépe zacházet.
  • Ročně si od nás odnese domů 11-12 tisíc dětí nezapomenutelné zážizky.
  • Najít si kamaráda není problém, vždyť v jednom čase si u nás užívá občas 200 dětí ať je léto či zima.
  • Počet rodin s dětmi ročně přesahuje 7 tisíc.
  • Během 15 let jsme uvítali hosty z 55 států.
  • Náš nejmladší host byl starý 10 dnů a ten nejstarší měl 95 let.
  • Děti si nás pojmenovaly Hroší svět Boba (Bobóország).
  • Historie Boba: před pár lety jsme si vymysleli že naším symbolem bude hroch Bobo a zároveň jsme požádali rodiče dětí, aby nám přinesli jakýkoli předmět, na kterém je zobrazený hroch. Dnes - a o to máme úředně potvrzené – že je u nás nejvetší výstava hrochů - máme jich více než 2000 kusů.
  • Animátoři? My jsme od zaměstnávání sezónních animátorů již daleko, a to již 15 let. Nabízíme denně v budově Bobóország (v Hroším světě Boba) různé kroužky, kreativní programy pro různé věkové skupiny.

Co se nápadů týče jsme nevyčerpatelní: každý rok rozvíjíme komplex, pardon Hroší svět Boba - jednou postavíme nový bazén, jednou novou kavárnu, jednou necháme postavit samostatné biodomky, a mohli bychom jmenovat ještě nepočet nápadů.

Víte, není jednoduché stmelit vsechny podmínky pro rodinnou dovolenou tak, aby měl rodič takové zázemí pro dítě, aby mu nic nescházelo a přitom si mohl odpočinout nerušeně.
Uznejte prosím - děti si představují dovolenou jinak než dospělí. Myslím, že se nám se to povedlo, jinak by se k nám nevracelo stovky rodin.

Stránky rodinny-hotel-madarsko.cz jsou tu proto, aby jste se o nás mohli dočíst i komunikovat s námi ve své rodné řeči, a mohli se tak naplno věnovat Vaší kvalitní rekreaci s dětmi.

Nechte se od nás hýčkat a dovolte nám prosím prokázat Vám naši věhlasnou pohostinnost a vysoce odborný přístup k Vašim dětem!
Nashledanou u nás!

Csaba Baldauf ředitel

Rodinná dovolená bez komromisů! Kde? V Kolping Hotel****Spa & Family Resort Maďarko, malý ostrůvek klidu: Alsópáhok u Hévízu. Zemský ráj dětí? Zemský ráj rodičů? Přijeďte k nám a posuďte sami! Že je hodně podobných hotelů i třeba v Rakousku? Ano, máte pravdu! Jenže otázkou zůstává, že za kolik a kde Vám nabídnou tolik a tak vysoce kvalitních služeb? A proč nabízíme tolik služeb? Protože se neustále ptáme našich velevážených hostů co bychom měli dělat jinak, lépe a vše co nám řeknou po krátké dobe realizujeme!