Pořídte si týdenní pobyt v lázních Mosonmagyaróvár za 186 Euro!

Pořídte si týdenní pobyt v lázních Mosonmagyaróvár za 186 Euro!

V panziónu Nest - Fészek Fogadó** ve dvoulůžkovém pokoji jedna osoba na 6 nocí - 7 dnů zaplatí 126 Euro včetně snídaní. K tomu připočítáme 6 vstupenek do lázní, to děla 60 Eur, čili pobyt na osobu a týden vychází na 186 Euro.Pokud si přejete zařídit pobyt ekonomický, ale přesto důstojný a obsažný, pak neváhejte prosím a čtěte dál tento článek. Pochopitelně každý chce trávit svou dovolenou co nejblíž lázním. Většinou však hotely nacházající se bezprostřední blízkosti bazénu nejsou nejlevnější. Pokud jste ochotný chodit pešky 2-300 metrů, pak Vám doporučujeme si rezervovat pokoj v nejbližším a zároveň v nejlevnějším panziónu lázní Mosonmagyaróvár. Přednosti panzionu: v den nástupu se můžete ubytovat na rozdíl od ostaných hotelech a peziónech již od 12 hodin a v den odjezdu je nutno opustit pokoj nejpozději do 10.30 hodin.
Penzión Nest -Fészek Fogadó** rodinný penzión se nachází naproti hotelu Aqua Hotel Termál. Na jedné strany uličky Kígyó se nachází penzión Nest, a na druhé oplocení lázeňského areálu. Hlavní vchod lázní je 300 metrů od penzionu Nest. K pokojům patří sprcha a WC. Pokoje jsou vybavení s kabelovou BTV, WiFi, klimatizaci, malou ledničkou, bezpečnostní schránkou. Snídaně se podává formou švédských stolů od 7.30 do 10 hodin.

A teď ceny: ve dvoulůžkovém pokoji jedna osoba na 6 nocí - 7 dnů zaplatí 126 Euro včetně snídaní. K tomu připočítáme 6 vstupenek do lázní, to děla 60 Eur, čili pobyt na osobu a týden vychází na 186 Euro. A to ještě není vše! Pobyt si zařídíte jednoduše v češtině a zaplatíte až na místě.