Májový Balaton a termály v Maďarsku netradičně pro cylisty a in-line bruslaře

Cyklozájezd kolem Balatonu v květnu - připojte se i Vy! Za pouhých 3200 Kč na osobu s dopravou, polopenzí, průvodcem.Našli jsme pro Vás zajímavý zájezd, který se vypravuje z Dačic a Slavonic v jižních Čechách.
Zájezd je programem velice obsáhlý a koná se v termínu 28.4. - 1.5. 2012 (ale pozor, 30.4., podělí je pracovní den).
Soudíme, že cena je skutečně rozumná: za 3 noci s polopenzí, průvodcem a dopravou zaplatíte 3200 Kč. Podle našich informací se první zájezdový autokar se naplnil během pár dnů, a proto se plánuje vypravit i druhý, na Součásti zájezdu je i návštěva světoznámého léčebného jezera v Hévíz. Je to ojedinělé místo, kam se určitě vrátíte.kterém ještě jsou volná místa, právě pro Vás.
Pojeďte k nám a uvidíte jak krásně je v máji u Balatonu.
Zájezd a program je určen i pro rodiny s dětmi, nabízí několik denních variant, z kterých si každý z Vás vybere.

Kontakt: Mgr. Jiří Beneš (tel.: 606630399, email: befuc@centrum.cz).

Nenabízíme zajíce v pytli, proto Vám doporučuje si stáhnout podrobný program a celý popis tohoto unikátního zájezdu: Májový Balaton a termály v Maďarsku ke stažení.
Organizátoři mají za sebou již mnoho úspěšně zrealizovaných cyklozájezdů a tentokrát i nám poskytli malou charakteristiku tohoto zájezdu:

"Pohodová cyklistika kolem jedinečného stepního jezera kam se jezdilo a dnes už zase jezdí. Pohodové cyklovýlety kolem 77 km dlouhého "maďarského moře". Balaton, zasazený v krásné přírodě, je pro cyklisty přímo ideálním místem s vyspělou infrastrukturou. Voda v jezeře se v létě podobá teplotám Karibiku, čisté pláže a přístavy s příznivými cenami. Příroda obdarovala Balaton až marnivým nadbytkem přírodních krás. Rozvoj cyklostezek, k němuž dochází v posledních letech, usnadňuje poznávání tohoto kraje na kole."

Co ještě k tomu dodat?
Snad jen tolik, že Balaton je sice krásný za každého ročního období, ale nejkrásnější tvář může mít pro Vás, právě v květnu.
Tak vzhůru na kolech a bruslích na jih, do Maďarska!!