Lázně Mosonmagyaróvár nebo Hegykő, Sopron a Vídeň

Snad všichni se shodneme na několika věcích, čož značně ovlivní naše rozhodnutí ohledně dovolené.
Za co nejkratší čas toho chceme stihnout co nejvíc a co nejlevněji.
Máme pro Vás pár dobrých rad pokud Vaším cílem je Maďarsko a třeba i Vídeň. Cíle, které jsou označené v názvu tohoto článku je možno stihnout pohodlně za 9 dnů (8 nocí). Organizace tohoto individuálního zájezdu není vůbec problém - můžete si ho zajistit Vy sami a to v češtině a přímo u maďarských dodavatelů služeb. Jistě netrpělivě očekáváte odpoveď na náklady tohoto zájezdu. Aby jste byli celkově v obrazu rozpytváme celý pobyt (vše je počítáno v letní sezóně):

3 dny (2 noci) v městě Sopron v pěkném, nově postaveném hotelu Boutique Hotel Civitas*** Vás bude stát se snídaní pro dvě osoby 104 Euro.
Co zde dělat? Lehká procházka v městě (dům Storno, Požární věž, atd.), večer každopádně nevynechte vinárnu (je jedno, která vinárna - soproňský Kékfrankos nabízejí všude), v den odjezdu si můžete udělat výlet do Vídně. Nezapomeňte však ani na palivo! Vzdálenost od Rusovcích do Sopronu je 90 km, z toho po dálnici 32 km. Z Sopronu do Vídně a zpět  najedete 148 km, z toho po dálnici 104 km.

Po rušné Vídni a po klidném městem Sopron budou velkým zážitkem ještě klidnější lázničky Hegykő. Doporučujeme zde pobyt 4 dny (3 noci) ve velice pěkném penziónu Marben*** s polopenzí. Tento pobyt Vás bude stát se snídaní, večeří a ze vstupenkami do lázní pro dvě osoby 218 Euro. Kromě lázeňského pobytu po večeřích si můžete zaplavat v pěkném bazénu penziónu, zahrát si tenis nebo si odjet prohlídnout pobřeží Neziderského jezera na kole (vše máte v ceně). Můžete si naplánovat již předem večeře, protože na webu hotelu je nabízeno ke stažení jídelníček v češtině. Na vzálenost od Sopronu do lázní Hegykő si naplánujte 21 km.

Na konec Vašeho pobytu příjde snad to nejlepší: lázně Mosonmagyaróvár. Za 4 dny (3 noci) v hotelu Panoráma*** s polopenzí zaplatíte 210 Euro. K tomu ještě připočítejte vstupné do lázní (3x), což činí celkem 60 Euro. Do lázní Mosonmagyaróvár počítejte 69 km, z toho po dálnici 14 km.

Pokud popsané položky shrneme, tak to dělá pro dvě osoby na 8 nocí 592 Euro. Další náklady: rekreační taxa zhruba 27 Euro na pobyt, 10 Euro dálniční známka pro maďarský úsek dálnice.
Váš pobyt pro dvě osoby tedy bude stát celkem 629 Euro. Na náklady paliva můžete kalkulovat zhruba 350 km od Rusovcích do Rusovce.

Samozřejmě máte volnou ruku při naplánování Vaší dovolené, můžete si místá libovolně kombinovat.
A nezapomeňte! Stačí si kliknout na odkazy a vše si můžete zařídit česky a po celé době pobytu máte k dispozici telefonickou asistenci a to v češtině (+36 30 680 26 26).