Akční nabídka na léto z maďarského Egeru

Na fotce koupaliště, kam procházíte přes halu hotelu Flóra***. Po kliknutí na fotku přesěrujem Vás přímo na stránku hotelu, kde si můžete vše zařídit v češtině.Eger se nachází na jižním úbočí pohoří Bükk 130 km od Budapesti. Toto historické město, ležící na střetu nížiny s pohořím, je odedávna církevním a administrativním střediskem, duší proslulého historického vinařského regionu i jeho obchodním centrem, je to i známé lázeňské město. Bývá rovněž nazýváno městem vín a vod.
Hunguest Hotel Flóra*** nabízí mimořádně výhodné 6 denní (5 nocí) pobyty během léta 2012. Pokoje jsou však nabízené jenom v omezeném počtu.
5 nocí - 6 dnů si pořídíte ve dvolůžkovům pokoji na osobu a pobyt
za 228 Euro na osobu, nebo v manzardovém pokoji pouze
za 208 Euro.

Co obsahují ceny?
5x ubytování s polopenzí ve formě bufetu, používání wellnes oddělení (zážitkový a dětský bazén, jakuzzi, infra, finská, parní a aromatická sauna, ochlazující bazén, Kneipův chodník), požití koupaliště (i v zímě ohřívanou vodou) pomocí speciální karty, kterou obdržíte v hotelu, DPH. Pokud si přejete pokoj klimatizovat, za tuto službu zaplatíte 10 Eur denně. Za parkování se také platí 3 Euro/den.
Ceny neobsahují rekreační taxu (1,5 Euro na osobu a noc - platí každý dospělý nad 18 let v hotelu).
Pokud jsme Vás zaujali, můžete si vše zařídit přímo u hotelu a to v češtině přes stránky hunguesthotels.cz