Akce roku v lázních Zalakaros – hotel Freya***

Za 4 denní pobyt v tomto hotelu zaplatíte na osobu pouze 114 Euro a to včetně vstuenek do lázní a polopenzí. Nabídka platí na období 25.-28. října. Hunguest Hotel Freya*** Zalakaros se nachází v centru lázeňského města v sousedství lázní v překrásně udržovaném parku. Přechod do lázní je zajištěn přímou podzemní chodbou.Překvapíme Vás s tou možnou nejlepší cenou za 3 noci v období 25.-28. října.
Pokud si přejete trávit 4 dny v nádherných lázních v maďarském Zalakarosi za cenu, která již opravdu nižší nemůže být, stačí si zaslat poptávku na uvedený termím s poznámkou: "Podzim-Freya". V hotelu Freya Vám nabídneme neuveřitelně nízkou pevnou cenu a to bez jakýchkoli poznatek a podmínek.
Cena za popsaný pobyt na osobu a za 3 noci: 114 Euro
Cena bude obsahovat: 3x ubytování s bufetovou polopenzí, vstupenky do lázeňského areálu Gránit (ale ne do zážitkových koupelí), pro dospělé použití koupacího pláště, DPH.
Ceny neobsahují rekreační taxu (1,7 Euro na osobu a noc a platí se od 18 let v hotelu, parkování automobilu (za parkování se platí na místě 1,7 Euro na den).
Neváhejte, vyžádejte si nabídku ihned a dopište do poznámek: "Podzim-Freya"!
Pozor - pokoje za tyto podmínky jsou nabízené v omezeném počtu!