ČSA letí z Prahy na maďarské letiště Hévíz-Balaton Airport

Z letiště lze za pár minut dojet do lázní Hévíz, Zalakaros a samozřejmě i k Balatonu. Na tomto letišti již skoro 10 let přistávají letouny z Německa, z Ruska a teď již i z České republiky.
Na  webových stránkách ČSA se píše:
"Novou sezónní linku z Prahy do Maďarska na letiště Hévíz-Balaton zavedou na konci července na bázi pravidelného charteru České aerolinie. Spoje budou v provozu každé pondělí do konce letošní letní sezóny a České aerolinie je budou operovat letouny ATR 72. Zpáteční letenky do Hévízu lze pořídit již od 2790 Kč včetně všech poplatků, buď na webových stránkách společnosti, nebo v cestovních kancelářích a agenturách."
Zdroj: www.csa.cz
Hunguest Hotels hotelový řetezec ode dne prvního letu (28. července 2014) nabízí zvýhodněné 7 noční balíčky ve svých hotelech v lázních Hévíz a Zalakaros.
Hosté, kteří přijedou letadlem a rezervují si pobyt do 1. srpna 2014 zůčastní se losování. Komu bude přát stěstí, ten a jeho partner nemusí zaplatit za 8 denní, velkoryse sestavený pobytový balík v hévízském Hunguest Hotelu Panorama, Helios nebo  v Zalakarose v Hunguest Hotelu Freya.
Další, podrobné informace a možnost zaslat si poptávku Vám nabízí stránka a-madarsko.cz
O letech se informujte prosím na stránce csa.cz